Proactol LTD

понеделник, 7 януари 2008 г.

Топ модели на Визаж се снимаха в календар на FHM


Страхотната "Мис България 2005" Росица Иванова и топмоделът Таня Илиева грейнаха в съвместния календар на модна агенция "Визаж" и списание “FHM”. Той е решен изцяло в духа на фотографската класика - черно и бяло.
Има амбицията да конкурира дори този на "Пирели", който се смята за абсолютен връх на естетиката в съвременния свят. "Много добър се получи", израдва се шефката на агенция "Визаж" Евгения Калканджиева пред "Монитор". Календарът е озаглавен "Dark Angels" или "Тъмните ангели". Други известни български манекенки, които са се снимали в него са Мария Митева, която специалистите единодушно номинират за топмодел на бъдещето, много успешната у нас и в чужбина Кристина Несторова, изящната Христина Вучева и екзотичната Надин Хайдар.
"Момичетата изглеждат леко фатални и са много секси. За първи път у нас модна агенция и списание продуцират заедно календар. Той се продава с новия ни брой. Така повече хора ще могат да го видят. Момичетата са страхотни професионалистки. Никакъв гаф не стана по време на снимките", коментира и главният редактор на списание "FHM" Тодор Пеев. Автор на фотосите в календара е Васил Германов. Стилистка е Ангелина Илиева-Инга, на която е "вината" за черно-бялото решение на календара.