Proactol LTD

четвъртък, 31 януари 2008 г.

Изкусител обра Мариела


Шокиращото разкритие Мариела направи в скандално интервю за сп. Rouge. Наглата кражба била извършена скоро след приключване на снимките на шоуто "Островът на изкушението", по време на парти на участниците на родна земя.

"Бяхме се събрали да полеем първото предаване. Аз стоях на бара и си оставих телефона там. Оставих го само за три минути, обръщам се и него го няма", разказва изкусителката.

Първоначално тя решила, че всичко е шега, която й скорили Андрей и Кики. Изобщо не заподозряла, че става дума за истинска кражба, най-малкото защото в заведението имало много камери и се били събрали само познати хора.

После се оказало, че телефонът наистина бил откраднат - от един от изкусителите - Кико. "Но не диджея, а другия Кико", уточнява Мариела.

След установяване на липсата само бързата намеса на полицаите от 5-то районно управление направила възможно залавянето на злосторника и връщането на скъпия мобилен апарат в ръцете на собственичката му.

"После разбрах, че Кико си е такъв - и друг път крадял, казаха ми, че имал дела, че е съден."

До момента за случката знаели само присъстващите на партито. За нея за първи път спомена публично Андрей, по време на гостуването си в предаването "Горещо"