Proactol LTD

четвъртък, 17 януари 2008 г.

Плеймейтката Златка продължава да се натиска на Слави


Водещите на предаването "Часът на блондинките" Патриция Кирилова и Таня Бейкова посрещнаха снощи гости за първия си рожден ден. Партито се състоя в съвсем блондинска обстановка в суши бара на София Сити Център.
Атракцията на купона бе световният шампион в супертежка категория Сергей Ляхович, който тренира у нас. Той бе придружен от цяла свита мениджъри, облечени в черно.

Сред гостите бяха и обещалите присъствие Miss Playmate Златка Райкова, холивудският продуцент Лес Уелдън, бизнесменът Христо Сираков, президентът на федерацията по Бушидо Камен Попов, писателката Людмила Филипова, водещата на "Бързи пари" Петя Григорова и фолкдивата Теодора.

Изкусителката Златка, която преди време използва ефира на предаването за да се предложи на Слави Трифонов, продължи тенденцията да се натиска на Дългия: "О, има какво да разказвам. Разбира се, че се запознахме вече. Дали съм му дала ръката си? Други неща ще му дам..." закани се блондинката.

Христо Сираков, който пристигна на купона в компания на брюнетка, се запозна учтиво с новото гадже (кипърски бизнесмен) на доскорошната си изгора Петя от предаването "Бързи пари".

Партито се отчете и с една от редовните дисциплини - ревю. Напращели манекенки от Евромоделс показаха новите творения на артстудио КАВ, с които на 30 януари в клуб Escape ще дефилират модели за конкурса Евромодел Свят.