Proactol LTD

събота, 26 януари 2008 г.

Жената на Саркози дава интервю по гърди, но пръстенът й е по-важен


Една история на спира да вълнува пресата из цяла Европа. Историята за...пръстена на Карла Бруни.

През последните дни снимките на Карла Бруни (бивша манекенка и бъдеща Първа дама на Франция) в испанското мъжко списание „DT“ предизвикаха вълна от слухове заради пръстена на ръката й.

Пресата беше сериозно развълнувана по въпроса дали този пръстен е копие на халката, която е имала бившата съпруга на Саркози- Сеселия, или е същият, но надянат вече на друга ръка.

Всъщност интригата се оказа далеч по-прозрачна – снимката не била правена сега, а е копие на снимка, която е фигурирала в миналогодишния августовски брой на списание „Вог“.

Тоест- няма начин пръстенът да е бил подарен на Карла Бруни от Саркози, защото тяхната съдбоносна среща датира от ноември миналата година.

Но така всъщност историята става още по-оплетена и загадъчна.

Междувременно журналистът от Daily Mail Саймън Милс, който неотдавна интервюира Карла, сподели, че новата Първа дама на Франция го е посрещнала в апартамента си полугола.

По време на интервюто Бруни изобщо не се притеснявала, че стояла срещу журналиста гола до кръста и спокойно отговаряла на всички въпроси.

„Винаги съм обичала мъжете. Аз съм обикновен човек, момиче без проблеми. Струва ми се, че това се харесва на мъжете“, споделила Карла пред Саймън Милс.