Proactol LTD

вторник, 22 януари 2008 г.

ПЕПА СЕКСА С ОСАКАТЕН БЮСТ ОТ ДОКТОР НА "ПЪЛНА ПРОМЯНА"


Фолкпевицата, известна като Пепа Секса, се оплака, че хирург от "Пълна промяна" на име д-р Антон Тонев й осакатил бюста. "Тоя брадат козел ме оскуба с 5 бона, а при рекламацията поиска още толкова, за да ме оправи", разкри изпълнителката на "Синя прашка" пред "Нощен труд." Циците на гласовитката се оказали златни и коствали цели 12 000 бона. Именно поради голямата инвестиция в гърдите си някога Пепа отказала да се снима в "Плейбой" само за 4 бона. Тия жалки пари нямало да стигнат дори да покрият наполовина сумата, която певицата платила за силиконовите си гърди.
Сега Пепа Секса съди бащата на петгодишната си дъщеричка Маги, който хич и не се сещал за нея и за циците й. Таткото изобщо не се вълнувал от щерка си и предпочитал да харчи парите си за луксозни коли и къщи. В отговор Пепа го съди за издръжка, но дали ще я получи, един Господ знае.
Миналата година Пепа Секса се сдоби с международна известност покрай скандала с участията й в САЩ, където била покнена да пее в един български ресторант, но след като претупала участието си и за 20 дни изпратила около 1200 SMS-a на стойност 380 долара, които трябвало да бъдат платени от собствениците на ресторанта, оправната мома набързо си самоорганизирала още около десетина "странични" участия в още два български и един сръбски ресторант.

За капак на всичко Пепа успяла за краткия си престой да влюби до полуда в себе си нашенец с американски паспорт и а-ха да остане да живее в Чикаго...