Proactol LTD

четвъртък, 13 декември 2007 г.

Наоми Кембъл - гневен скандал




Наоми Кембъл вдигнала гневен скандал, когато разбрала, че телефонът й бил откраднат по време на концерта на Led Zeppelin.

Прочутата със своята враждебност манекенка, която наблюдавала шоуто в Лондон от VIP сепарето си, била забелязана да крещи свирепо на охраната когато видяла, че скъпият й електронен органайзер, съдържащ телефонните номера на всичките й приятели, бил изчезнал.

Според сведенията тя повтаряла неуморимо: "Някой открадна чантичката ми! В нея имаше два телефона!"

Нейния представител отрекъл, че данската й чантичка била открадната, заявявайки: "Това е грубо преувеличаване да се казва, че Наоми е била ограбена. По време на шоуто тя видя, че малкото и "бижу" липсва от чантата й и това много я обезпокои, но все пак продължи да се наслаждава на концерта."

Наоми, която по-рано тази година бе осъдена да полага обществено-полезен труд , заради това че е хвърлила мобилния си телефон по своя прислужница, продължила дългата си гневна реч и след шоуто, обвинявайки представителното лице на Foo Fights, Дейвид Грол, че е извършил кражбата.

Очевидец разказва: "Тя започна да крещи и да сочи към Грол, повтаряйки "Не го ли взе! Не го ли взе!""

Според твърденията 37-годишната подиумна красавица е уплашена виновникът да не разкрие самоличността на тайният й обожател, който й е пращал много нецензурирани текстови съобщения на откраднатия телефон.