Proactol LTD

понеделник, 17 декември 2007 г.

Алисия се прави на Виктория Бекъм


Контузената звезда на Манчестър Сити Валери Божинов се възстановява с манджите на тъщата, научи "Стандарт". В края на ноември приятелката му Алисия, бебето Валери джуниър и бабата Атанаска се преместили при голмайстора на Острова. Родата от Ихтиман в момента се шири в квартала на богатите в Манчестър - Hale Barns. Къщата на два ката поразително приличала на онази в радомирското село Друган, където израснал Валери. "Имаме си голям двор, морава, само кравата Неда ни липсва", шегувал се със семейната си идилия нападателят.
В дома му вече са си разпределили задълженията, докладват приятели. Докато таткото е на тренировка, бабата върти черпака и обгрижва малкия Валери. В същото време фолк певицата на "Ара" препуска по магазините и козметичните салони. Тя вече била протъркала кредитната карта на футболиста, защото започнала с коледните покупки още от ноември.
Британският въздух се отразявал чудесно на изпълнителката на хита "Съблечи ме". Тя вече е възвърнала формата си след раждането и се е заела да гради нов имидж на островна лолитка. Блондинката е отрязала дългите си коси, без да променя русия им цвят, облича се доста предизвикателно като за концерт въпреки суровия климат, разказват нейни колежки в музикалната гилдия.
"В момента Алисия е копие на Виктория Бекъм - и двете са певици, и двете имат популярни футболни половинки, и двете са с прическа на черта", одумвали местните хроникьори младата майка. Клюкарите не пропускали да отбележат, че Алисия е пълна противоположност на жената на втория българин в отбора Мартин Петров. "Ралица е образцова домакиня, гледа си мъжа и двете деца съвсем сама", хвалели местните пуритани другата футболна съпруга made in BG.