Proactol LTD

петък, 28 декември 2007 г.

АЛБЕНА ВУЛЕВА СЕ ГОТВИ ЗА ТВ2. ИСКАЛИ Я С ЦИЦИ


Блондинката все още отказва да коментира увеличената си гръдна обиколка, като остава тайна дали се е възползвала от услугите на пластичната хирургия или това просто са евтини подплънки.
Хора от СКАТ обаче издават, че Албена отсъствала от редакцията за около 10 дни, а накрая предоставила болничен лист от частна клиника. Точно тогава видели и уголемения й бюст. Явно тогава водещата на „Сигнално жълто" е наблъскана пазвата си със силикон.
В същото време сериозен слух обикаля коридорите на телевизия СКАТ. Според някои източници Албена ще премести предаването си "Сигнално жълто" в четвъртата национална медия ТВ2, като така ще придобие още по-голяма популярност и гледаемост. Шоуто й обаче щяло да носи друго име и да бъде далеч по-умерено. Освен това нямало да се разписва само срещу мизврните 1800 лева. Да не говорим, че главните герои от Жълтото ще работят в същата телевизия.
Направо удобно!
„Едва ли току-така ще напусне СКАТ, при положение, че има силна любовна връзка с шефа на телевизията. Той й е гръб и опора", издават близки до скандалната водеща.