Proactol LTD

петък, 21 декември 2007 г.

ТУКА ИМА-ТУКА НЯМА "КАРИЗМА" НАДРУСАНИ НА КОНЦЕРТ


Досега бившите звезди и настоящи претенденти за това кой е създал "Каризма" и е по-гласовит и талантлив, се друсаха поотделно. Тогава обикновено временно чистият плюеше другата половина по пресата.
Напоследък обаче съвсем му изпуснаха края. Галка влезе стабилно във VIP-секс каталога, а Миро се разкрачи широко и стъпи с единия крак в чалгата. Така е удобен за всички и всичко.
Дрогата обаче иска жертви и задължително и пари. Галка и Миро, явно гледат да "овършеят" де що могат за последно. Лакомите звезди обаче едва не провалиха предизборния концерт на сливналията Галин Кънчев. Те цъфнали явно надрусани на изявата, стартирала в 17.30, едва в... 22.30 часа!!!
За да се напълни каризматичната касичка, двете парцалени Фукли на българския поп гледат да са навсякъде, ако може дори да се клонират. За сумата от 7000 лева, платени предварително, Каризма изпълниха само две песни пред малцината останали почитатели, след което си заминаха за София.
Още когато Каризма се появиха видимо весели и бели, запознати коментариха, че едва ли кахърите около парите са причина за закъснението им.
Както призна наскоро Галка "често съм на един остров"...!