Proactol LTD

петък, 14 декември 2007 г.

Българка върви по стъпките на Чичолина



19-годишната българка с артистичния псевдоним Cheri е новата звезда в италианската порноиндустрия, информира ProntoSofia.com.
Според интернет портала Tiscali Чери е последното ударно откритие на краля на порноиндустрията Рикардо Скики.

Откривателят на Чичолина, Моана Поци и Ева Хенгер, на която беше и съпруг в миналото, е полудял - в професионален аспект - по българката. Имащото богат опит в еротичните танци момиче е специализирано най-вече в lap-dance.

Скики, който е собственик на компанията Diva Futura за производство на еротични и порноспектакли, вече е издал календар с лика и тялото на българската звезда.

Според портала Tiscali Чери вече е омаяла главата на Мило Корети, който е победител в последното италианско издание на „Големият брат".

За да следи по петите българката, Мило зарязал приятелката си Гуендалина Камеса, която е друга бивша италианска участничка от рeалити предаването. Мило и българката били забелязани по различни заведения на Изумруденото крайбрежие на остров Сардиния.

Освен това Чери придружила и Рикардо Скики на последното издание на Панаира на порноиндустрията в Милано Mi Sex, където се съблякла така изкусно под ритмите на музиката, че обрала овациите на цялата публика.

В Италия Рикардо Скики се смята за пионерът в порноиндустрията, в която пробива през 70-те години на миналия век. Дебютът си в нея той прави в действителност чрез радиопредаването „Voulez-vous coucher avec moi?".