Proactol LTD

вторник, 18 декември 2007 г.

Памела няма да се развежда


Бившата звезда от сериала "Спасители на плажа" Памела Андерсън се е отказала от плановете си за развод с третия си съпруг. Това се случва три дни след като актрисата подаде молба за разтрогване на брака й с Рик Саломон, предаде Ройтерс.

В молбата, подадена в петък в съд в Лос Анджелис, Памела Андерсън посочва като причина за желанието да прекрати брака си непреодолимите различия със съпруга й.

Рик Саломон стана известен през 2003 г., когато имаше връзка с Парис Хилтън. Тогава видеозапис от тяхна секс касета бе разпространен в Интернет, припомня агенцията.

В понеделник Памела Андерсън е публикувала в сайта си тайнственото съобщение, че двамата със съпруга й "работят по въпроса". Според сайта TMZ, който цитира неназован източник, близък до двойката, Памела и Рик са имали проблеми, но са успели да ги разрешат.

40-годишната Памела Андерсън и 39-годишният Рик Саломон се ожениха на 6 октомври в Лас Вегас. И за двамата това е трети брак. Андерсън е била омъжена за рокаджиите Томи Лий от "Motley Crüe" и Кид Рок, а Саломон е бил женен за актрисите Шанън Дохърти и Елизабет Дейли. БТА