Proactol LTD

понеделник, 3 март 2008 г.

Много разсъблечена и малко ядосана


Палавата бивша затворничка Парис Хилтън позира само с шапка и скромни бикини за кориците на американското списание 944.

Парис смята да основе собствена благотворителна организация, наречена “Фондация Парис Хилтън”.

Палавницата разкритикува опонентите си, които смятат, че единственото нещо, което прави, е да се радва на живота.

"Хората не ме познават и това ме ядосва. Аз работя много сериозно", казва 26-годишната красавица.

"Да, плащам ми, за да посещавам определи партита, но това е добре, защото аз съм човекът, който даде началото на тази практика", споделя без притеснения Парис Хилтън.

През ноември миналата година в мрежата се появи скандално видео, в което палавницата е снимана чисто гола как се къпе във ваната.

Тя позира между сапунените мехури и игриво се полива с душа.

Според британския таблоид „Sun“, скандалното видео е излязло наяве, след като Парис не благоволи да плати наема за склад, в който съхранявали личните й вещи.

Dnes.bg припомня, че преди три години Парис и сестра й Ники напуснали дома, в който дотогава живели. Тогава Парис пренесла част от личните си вещи в склад. Компанията, която осъществявала превоз на вещите, била длъжна да плати и за съхранение на вещите, но плащането било отложено и ядосаните собственици на склада разпродали покъщнината.

Вещите на Парис били препродадени поне 2 пъти, докато стигнали до бизнесмен, който направил специален сайт и пуснал скандалното видео на палавницата.

Русокосата дива преди време заплаши да съди порно магазин в Торонто, Канада, който продава известната аматьорска секс касета с нейно участие „Една нощ в Парис“ (което е игра на думи с Париж и Парис, тъй като на английски френската столица се произнася и пише по същия начин, както името на блондинката).

Парис случайно забелязала, че въпросният магазин предлага унизителното за нея порно. Блондинката спокойно си се разхождала по улиците на Торонто, когато видяла, че секс местенцето предлага на клиентите си порното с нея.