Proactol LTD

петък, 7 март 2008 г.

Карла Бруни пак голичка, не й дават да гласува


Новата първа дама на Франция- пленителната Карла Бруни, отново захвърли дрехите в гола фотосесия за априлския брой на списание GQ.

Явно палавата италианка няма умора- само преди два месеца тя се снима чисто гола за мъжкото списание „DT“.

Подобно на Сесилия, която не пожела да упражни правото си на глас на втория тур на президентските избори, Карла също няма да гласува на общинските избори във Франция на 9 и 16 март.

Причината за това е, че новата съпруга на президента не е вписана в избирателните списъци.

Проблемът не е в националността на бившата манекенка (тя запази италианското си гражданство), тъй като тя е гражданка на държава-членка на ЕС.Бруни просто не е предвидила, че ще стане първа дама на Франция.

Никола Саркози, от своя страна, ще гласува в осми район на Париж, където е постоянният му адрес.

Помага ли Карла Бруни за рейтинга на Саркози? Според проучване, извършено от LH2 за "Либерасион", 37% от французите имат положително мнение за Саркози, докато 74% смятат, че "той не се контролира достатъчно".

Неотдавна журналистът от Daily Mail Саймън Милс, който интервюира Карла, сподели, че новата първа дама на Франция го е посрещнала в апартамента си полугола.

По време на интервюто Бруни изобщо не се притеснявала, че стояла срещу журналиста гола до кръста и спокойно отговаряла на всички въпроси.

„Винаги съм обичала мъжете. Аз съм обикновен човек, момиче без проблеми. Струва ми се, че това се харесва на мъжете“, споделила Карла пред Саймън Милс.