Proactol LTD

неделя, 24 февруари 2008 г.

Наказват Бербатов, платил авторемонт с билети


Нападателят на Тотнъм Димитър Бербатов може да отнесе наказание от Английската футболна лига, тъй като платил за ремонт на колата си с билети за днешния финал за Карлинг къп с Челси, пише "Сън".
Звездата на "шпорите" дал Мерцедес-а си (на стойност 120 000 паунда) в сервиз, но вместо да плати сметката от 329 британски лири, дал 5 билета за срещата на "Уембли" в неделя, съобщи ТопСпорт. Всяка една от ценните хартийки върви "на черно" около 500 паунда. Бербо помолил 22-годишния търговец Ирафен Айдрийс да плати с неговата кредитна карта, а в замяна му дал билетите. Това е в разрез с правилата и сега Бербатов го грозят глоба и забрана да получава билети за бъдещи мачове. Самият Ерафан, който работи в предградието Есекс е потвърдил случката, след като репорерът на "Сън" Алекс Уест се представител като служител на "Тотнъм", съобщава в. "24 часа".
Футболната лига ще вземе решение по случая. Според говорителят на "Тотнъм" Бербатов дал билетите от добра воля. Клубът обаче щял да спре хората, ако са купили билетите на по-висока цена.