Proactol LTD

петък, 29 февруари 2008 г.

Алекс Раева: Бях пълна и с мустац


Алекс Раева и Руши Виденлиев.

В ексклузивно интервю бившата беквокалистка от „Шоуто на Слави" говори открито за отношенията си със Слави Трифонов.

„Като малка имах съученик, който ми се подиграваше, че съм пълна и с мустаци. Имах брутален черен мъх", споделя Алекс за детството си. Казва, че тогава била голяма лъжкиня и не крие, че дори сега послъгва...

„Винаги съм носила сутиени с подплънки", признава тя. Относно ролята на гърдите в българския шоубизнес, Алекс иронично подмята, че „те са важен елемент от микрофонната техника" и сякаш за да навакса с „технологиите", Алекс също прибягва до силикона.

На въпроса кой седи зад това решение, Алекс открито признава, че стимул за цялата промяна с отслабването, изрусяването и „новите" гърди е мъжът от предишната й връзка.

„А колко мъже сте имала в живота си?" - пита списанието. Алекс откровено отговаря, че броят е около 30, а списъкът седи закачен на хладилника.

Другата корица на броя - Руши Виденлиев, разкрива подробности около своя нов албум и повежда открита война със „снобите" в българските радиостанции.

Той говори също за връзката си с топ модела Таня Илиева и наркотиците.

През сезона на "голямото народно пеене" MAX прави обстоен преглед на българския шоубизнес, граничещ в последните десетилетия с „абсурда и идиотията".

Своята диагноза дава и Димитър Ковачев-Фънки, който открито заявява, че новата българска музика e „пълна трагедия" и че му е писнало от „тъпи песньовки".