Proactol LTD

неделя, 10 февруари 2008 г.

Чарлийз Терон получи наградата "Бухнал пудинг"


Чарлийз Терон получи наградата "Бухнал пудинг", присъждана от студентска театрална трупа на Харвардския университет, съобщи Асошиейтед прес.

Призът се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от "Хейсти пудинг" - най-старата студентска театрална трупа в САЩ.

Чарлийз е осъществила толкова различни проекти, заяви Талиса Фридман, говорителка за наградите "Бухнал пудинг".

Тя притежава широк диапазон като актриса и е човек, в когото непрестанно се вглеждаме, допълни говорителката.

32-годишната Терон оглави шествието в Кеймбридж в съответствие с изискванията за честването, преди да бъде обявена за Жена на годината.

Тя получи "Оскар" за най-добра актриса за изпълнението си във филма "Чудовище". Чарлийз Терон беше номинирана отново за "Северна страна". Най-новият й филм е "В долината на Ела".

Тя сподели някои подробности за един от най-новите си проекти - филма "Битка в Сиатъл". Сценарист и режисьор на филма е дългогодишният й приятел Стюарт Таунсенд.

Наистина е впечатляващо, когато се срещащ с някого от 8 години, а след това изведнъж двамата правите нещо, за което никога не си и помисляла, довери Терон.

Той наистина е талантлив сценарист и режисьор, обичам да работя заедно с него, допълни актрисата.

Актьорът Кристофър Уокън ще получи наградата "Бухнал пудинг" на 15 февруари. Миналогодишни носители на наградите "Бухнал пудинг" бяха Скарлет Йохансон и Бен Стилър. БТА