Proactol LTD

понеделник, 12 май 2008 г.

Секс уроците на Прелъстителката


Ако някога безпомощно разсъждавате над въпроси от сексуално естество, превключете на кабелната си телевизия и издебнете поне един епизод от хитовия сериал „Сексът и градът“.

Или просто прочетете следващото изречение, в което Ким Катрал (Саманта) споделя ценна секс философия.

"Мастурбирането от ранна възраст е тайната за пълноценен полов живот."

Според Ким повечето незадоволени жени имат сериозна липса на самоопознаващи ласки в пубертета. „Колкото по-рано се научите да се самозадоволявате, толкова по-добър сексуален живот ще имате. Отне ми години да разбера кое най-много харесва тялото ми. Стоях пред огледалото и се пипах навсякъде. Даже четях и книги по въпроса“.

Катрал, която има връзка с главния готвач на звезден ресторант в Ел Ей, Алън Уайс, сподели също, че освен опита с мастурбирането, от много важно значение е интимният партньор да бъде безупречен в личната си хигиена.

Пред британския Cosmopolitan тя открито казва: „Една от най-големите заблуди сред мъжете е, че всички вярват, че знаят как да задоволят една жена. Е, жените сме различни и всяка има свои предпочитания и критерии в леглото, но едно е всеобщото схващане – няма нищо по-хубаво един чист, току що избръснат и ухаещ на парфюм мъж. Направо да те е страх да го изгубиш“.

Напълно сме съгласни.И с двете твърдения.