Proactol LTD

сряда, 28 януари 2009 г.

Бъдещата "Мис България 2009" ще участва във "Vip Brother 3"


Дългоочакваният конкурс "Мис България 2009", който ще се проведе през март, ще има уникално продължение, съобщиха първи vip-bg. info. Малко след като бъде избрана и коронясана, най-красивата българка ще влезе в Къщата на "Vip Brother 3", за да стане един от участниците в новия сезон.

При това положение конкурсът "Мис България" ще бъде отразен от Нова телевизия, която излъчва и риалити шоуто. "Vip Brother" ще започне с влизане на победителката на живо в Къщата. Шефката на агенция "Визаж" Евгения Калканджиева, която е организатор на "Мис България", потвърждава новината.

"Да, действително сме говорили новоизбраната "Мис България" да влезе във "Vip Brother 3". Още повече, че този сезон каузата на шоуто е благотворителна, а Мис България също е свързана с благотворителността. Какво по хубаво от това да обединим двете каузи.

Повече не мога да кажа, защото още не е съвсем ясно кои ще са фирмите спонсори, а е коректно, когато се изнася такава информация да се съобщят и техните имена. Този път ще търсим и малко по-големи момичета. Предстои кастинг в София.", разкрива Калканджиева.