Proactol LTD

понеделник, 22 септември 2008 г.

Съдят един от съквартирантите в Биг Брадър 4


съквартиранти. Това решение взе неговият продуцент.
„Рисковано е, защото съквартирантът, за когото става въпрос, ще участва в съдебно дело” – разкри часове преди старта Димитър Митовски. Делото ще се гледа в края на месец септември. Това е основната причина, поради която съквартирант и продуцент се колабаеха как да постъпят. В последния момент съквартирантът, чиято снимка в гръб можете да видите, реши да рискува и да превърне в публично делото, в което участва. От своя страна продуцентът подготвя документи, с които ще апелира пред съответните административни и съдебни органи делото да се състои паралелно в съдебна зала и в къщата на Big Brother 4. Дали това ще се случи, предстои да разберем до края на идната седмица. Днес зрителите ще разберат и каква е историята на съквартирант #11, която налага явяването му в съда.
Концепцията на Big Brother 4 не е бедни-богати. Този вариант отпадна, паралелно с избора на нов продуцент на риалити шоуто.
Днес Венета Райкова за първи път ще седне на „удобния си стол”, както самата тя лаконично го описа в петък пред българските медии. Столът е оранжев, подсилен с двойна възглавница по желание на водещата, и ще бъде в центъра на студиото на „Малката сестра”, по-малко любезната версия на дневните Big Brother епизоди. По време на първата „Малка сестра”, зрителите ще проследят как двама от 11-те съквартиранти влизат в студиото на Венета.
11-те съквартиранти ще пристигнат в къщата на Big Brother 4 със строго охранявани автомобили. Днес те ще се срещнат за първи път. В момента всички събират своя багаж, за да го поберат в един-единствен куфар, подготвен от Биг Брадър. Освен дрехи и обувки, в куфарите съквартирантите могат да сложат и любимата си вещ. Засега се знае, че един от тях е сгънал и прибрал над 50 шала, тип забрадка, друг има само 4 тениски, а половината от тях носят много повече багаж, отколкото могат да внесат в бъдещия си дом.