Proactol LTD

четвъртък, 5 март 2009 г.

Пребиха жестоко футболиста Велизар Димитров


Футболистът на украинския "Металург" Велизар Димитров беше пребит от хулиган в нощен клуб в Донецк, съобщи Deltanews.
Българинът бил със свои съотборници и четири момичета в дискотека “Вирус“ в града в събота срещу неделя.
На излизане от нощното заведение непознат задърпал едно от девойчетата в компанията на Димитров към колата си. След като никой не се застъпил за момичето, го направил Велизар. Това провокирало мъжа, който нападнал българина с юмруци и ритници. От побоя бившият играч на ЦСКА е със счупен нос, пукнати ребра и лека черепна травма, пише "Комсомолская правда".
По-сериозни последствия били избегнати благодарение на сръбския вратар на "Металург" Владимир Дишленкович. Той закарал Велизар в дома му, но полицията не била алармирана за случая. Българинът вече провежда курс на интензивно лечение, като ще пропусне следващите мачове на своите срещу "Харков" и "Заря". Това означава, че и почти сигурно той няма да може да играе за националния отбор в световните квалификации срещу Ирландия (28 март) и Кипър (1 април).
Часове, след като бе разпространена информацията за побоя Велизар Димитров отрече в телефонен разговор с репортер на Гонг да се е случвало подобно нещо. „Абсолютни са за смях. Тренираме, готвим се, в събота играем и така. Абсолютни измишльотини”, заяви бившият играч на ЦСКА.